Psicologia

Des del nostre punt de vista és fonamental que el pacient s’adoni que quan arriba a la teràpia, porta en sí mateix els recursos necessaris per resoldre les dificultats i que serà la missió del psicòleg o psicoterapeuta, ajudar a descobrir-los i activar-los.

 

En psicologia treballem en base al model cognitiu-conductual, utilitzem les tècniques de relaxació, respiració i visualització, així com també la teràpia sistèmica o els enfocaments de les tècniques ATC.

Homeopatia

La homeopatia és una medicina que no tracta la malaltia, sinó a a la persona malalta en totes les seves característiques i símptomes a nivell físic, emocional i mental. Un dels principis bàsics és que les persones tenim la capacitat de recuperar la salut per nosaltres mateixos.

Els medicaments homeopàtics, d’origen vegetal, animal o mineral, activen aquesta capacitat i ajuden a restablir l’estat de salut, aconseguint una curació de llarga durada i a un nivell profund.

La homeopatia pot tractar qualsevol malaltia aguda o crònica, essent especialment eficaç en malalties cròniques com la migranya, al·lèrgia, asma, depressió, ansietat, reumatisme, èczemes...

En el cas que no hi hagi possibilitat de curació, pot frenar l’avanç de la malaltia o millorar la qualitat de vida del malalt.

Psicologia i Homeopatia combinada

Per una banda, la combinació de la homeopatia amb la psicologia genera un avenç més accelerat del tractament psicològic habitual, sense la necessitat de recórrer a fàrmacs més agressius.

D’altra banda la psicologia,entesa com a un treball per a descobrir i activar els recursos necessaris que el pacient porta dins, passa a convertir-se en una eina fonamental per aprofundir en el tractament homeopàtic de qualsevol tipus, tan físic com mental.

Psicòloga i homeòpata Laura Esquís.

Psicología

Des de nuestro punto de vista es fundamental que el paciente entienda que, cuando llega a la consulta de un psicologo / psicologa, lleva consigo mismo los recursos necesarios para resolver las dificultades y que será la misión del psicólogo o terapeuta ayudarle a descubrir cuales son y a activarlos.

 

En psicología trabajamos en base al modelo cognitivo-conductual, utilizamos las técnicas de relajación, respiración y visualización, así como también la terapia sistémica o los planteamientos de las técnicas ATC.

Homeopatía

La homeopatía es una medicina que no trata la enfermedad, si no a la persona en todas sus características y síntomas a nivel físico, emocional y mental. Uno de los principios básicos es que las personas tenemos la capacidad de recuperar la salud por nosotros mismos.

Los medicamentos homeopáticos, de origen vegetal, animal o mineral, activan esta capacidad y ayudan a restablecer el estado de salud, consiguiendo una curación de larga durada y a un nivel profundo.

La homeopatía puede tratar cualquier enfermedad aguda o crónica, siendo especialmente eficaz en enfermedades crónicas como la migraña, alergia, asma, depresión, ansiedad, reumatismo, eczemas...

En caso que no haya posibilidad de curación, puede frenar el avance de la enfermedad o mejorar la calidad de vida del enfermo.

Psicología y Homeopatía combinada

Por un lado, la combinación de la homeopatía con la psicología genera un avance más acelerado del tratamiento psicológico habitual, sin la necesidad de utilizar fármacos más agresivos.

Por otro lado la psicología, entendida como un trabajo para descubrir y activar los recursos necesarios que el paciente lleva consigo mismo, pasa a convertirse en una herramienta fundamental para profundizar en el tratamiento homeopático de cualquier tipo, tanto físico como mental.

Psicóloga y homeópata Laura Esquís.

Psicòloga i Homeòpata Laura Esquís

Psicòloga col·legiada nº 18043

 

Telèfon 

691231474

 

Sant Celoni
Plaça de la Vila, 6 1r 1ª

 

Barcelona

Plaça Gal·la Placídia, 10-12 5è 2ª 

FFGC Gràcia / Metro Fontana

 

Correu electrónic 

lauraesquis@gmail.com

Mútues

 Xarxes socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Psicologia i Homeopatia / Psicología y Homeopatía Laura Esquís (nº col·legiada 18043) Barcelona i Sant Celoni Tel. 691 231 474